İSTANBUL / SULTANGAZİ - Dostluk İlkokulu

Dostluk İlkokulu

02124192881
Adres
YUNUS EMRE MAH. LÜTFİ AYKAÇ BUL. DOSTLUK İLK VE ORTA OKULU SİTESİ NO: 81/2 SULTANGAZİ / İSTANBUL
Vizyon
Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimizi çağın ve teknolojik gelişmelerin ışığında çok yönlü düşünebilen, araştıran, sorgulayan, özgüven sahibi Atatürk ilke ve İnkılapları ışığında hayatına yön verebilen ve bunları yaşamın her alanına yansıtabilen bireyler yetiştirebilmektir. Okulumuzda mevcut imkan ve şartları en iyi biçimde kullanarak; kurumun, çalışanların etkinlik ve verimliliklerini artırarak, hizmet alanların memnuniyetlerini sağlamaktır.
Misyon
Okulumuz tüm birimlerinin yapılan her çalışmada şeffaf, katılımcı, paylaşımcı ve aktif olarak yer alması; Tüm hizmet alanların “Bilgi Çağının” gerektirdiği gibi faydalanan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak; Okulumuzu Türkiye ve Dünya’daki eşdeğer kurumlarla rekabet eden seçkin ve örnek bir eğitim kurumu haline getirmektir.
Başarılar
Okulumuzun futbol, voleybol, masa tenisi ve satranç alanlarında birçok başarısı mevcuttur.
Ulaşım
Okulumuza ulaşmak için kullanabileceğiniz araçlar: 38 numaralı Beyazıt-Yunus Emre hattında çalışan belediye otobüsleri Gaziosmanpaşadan kalkan GOP - Esentepe minibüsleri 49 numaralı Şişli - Yunus Emre hattında çalışan belediye otobüsleri Gaziosmanpaşadan kalkan GOP - Esentepe minibüsleri 49 numaralı Şişli - Yunus Emre hattında çalışan belediye otobüsleri
yunus emre mah lütfi aykaç bulvarı no/81/1 sultangazi istanbul
2km