İSTANBUL / SULTANGAZİ - Dostluk İlkokulu

Okul Aile Birliği Toplantısı

Dostluk İlkokulu Okul Aile Birliği Kurul Toplantısı 20 Ekim 2023 Cuma günü saat 10:00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

TOPLANTI GUNDEM MADDELERI:

1. Açılış ve yoklama.

2. Saygı Duruşu ve akabinde Istiklal Marşının okunması.

3. Açık oylama ile veliler arasından bir divan başkanı ve katip seçilmesi.

1. Okul Müdürü Zeynep ÇATALBAŞ'ın açılış konuşması.

5. Yönetim Kurulu ve Denetleme Kuruluna asil ve yedeklerinin liste halinde oylanarak seçim yapilması.

"Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üyenin seçiminin açık oylama ile seçilmesi."

"Denetleme Kuruluna: Merkez Komisyonu tarafından seçilen 2 asil öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında 1 yedek üyenin açık oylama ile seçilmesi.

6. Bir önceki döneme ait Yönetim ve Denetleme Kurulu Raporlarının gözden geçirilmesi ve ibra edilmesi.

7. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı tahmini bütçenin görüşülmesi

8. İhtiyaçların giderilmesine yönelik Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu yetkilendirilmesi.

9. Hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

10. Genel konuların görüşülmesi.

11. Dilek ve temenniler.

12. Kapanış.